Úvod » Cvičení na doma

Cvičení na doma 7

publikováno 07.10.2020

 

V první části videa Radko připravuje své svaly na hlavní část tréninku – box. Využívá k tomu lehké medicinbaly, se kterými míče odhazuje proti zdi a rozvíjí především dynamickou sílu. Přitom je v obtížném postavení vkleče a k odhodu používá rotaci trupu a paže.

Po úvodní specifické rozcvičce využívá Radko Gudas v tréninku na rozvoj rychlosti, koordinace i frekvence kroků tréninkový žebřík. Snaží se často měnit rytmus, směry pohybu, zařazovat různé krokové variace. Většinou startuje na povel trenéra a důležité je, že každé cvičení zakončí vystartováním a krátkým spurtem.

„Radko ukazuje, jak se připravuje před náročným rychlostně-silovým tréninkem. Kvalitní zahřátí organismu a promyšlené rozcvičení důležitých partií těla funguje jako zapracování před následným tréninkem. Jde nejen o nastartování mysli a mentální přípravu na trénink, ale současně i o prevenci zranění,“ říká manažer rozvoje ledního hokeje Slavomír Lener.

„Vzkaz Michala Kempného mladým hokejistům spočívá především v tom, aby se sami častěji zamysleli, co jí, a se svými rodiči se poradili, jaká strava by jim dlouhodobě mohla škodit a jaká naopak pomoci k tomu, aby se jednou stali dobrými a zdravými sportovci,“ zmiňuje manažer rozvoje ledního hokeje Slavomír Lener.

 

 

 

 

Aktualita

TÝDEN HOKEJE 2024
19. 1. 2024 se v COM-SYS ICE ARENĚ opět konala akce Pojď hrát hokej v rámci celonárodního Týdne hokeje. Ve spolupráci s hokejovým klubem HC COM-SYS Říčany, se tak uskutečnila náborová akce, která ukázala dětem i jejich rodičům, jak lední hokej vypadá a co hokejový život obnáší, a jak zábavná je výuka bruslení, která je startem pro tento sport. Na akci dorazilo 37 nových zájemců o základy bruslení v našem klubu a informování o tom,co obnáší hrát hokej.

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace